מנהל: LionPaws

LionPaws כתב:כמה אנשים הצביעו בכלל?

כל חבר אמא"י שביקש להצביע וללכת למחזמר היה יכול לחתום על ייפוי כוח\ להצביע בדוכן אמא"י קודם

rincewind כתב: ההנחה שלי היא שחברי אמא"י שרוצים להגיע לאספה ילכו לראות את המחזמר בצהריים ולא בערב. כנראה שטעיתי.
Miku Hatsune כתב:אחרי הכל 26 מצביעים מתוך קהילה של מעל 1000 אנשים זה לא מייצג כלום.

אגב, כל חבר אמא"י שביקש להצביע וללכת למחזמר היה יכול לחתום על ייפוי כוח\ להצביע בדוכן אמא"י קודם.
ובל נשכח שההצבעה הייתה פתוחה יותר מ20 דקות אחרי סיום המחזמר בערב.
יפויי הכוח היא פעולה שמוגדרת ע"י תקנון האגודה אם איני טועה [ויכול להיות שאני לא מדייק כאן, אל תתפסו אותי במילה]
מתוך כ-100 בעלי זכות הבחירה, החליטו לנצל זכות זו כרבע מהאנשים.
חברי אמא"י בעלי זכות ההצבעה עצמם יודעו הרבה מראש על ההצבעה ואף תוזכרו על כך במייל יום לפני
ראשית, לפי התקנון, ועד האגודה וועדת ביקורת של האגודה מעמד חברי הכבוד הוא חוקי, ובכוחו של
הועד להעניק אותו למי שהוא רואה לנכון.
שני החברים אינם מהקהילה, שניהם לא רואים אנימה או קוראים מנגה באופן פעיל, ואינם
ממעוניינים להשפיע על החלטותיה והמשך דרכה של אמא"י
לפני שהעלתי את ההחלטה לועד התייצעתי עם מספר גורמים בועד האגודה לגבי הכשירות שלה, כולם השיבו לי שאין בעיה לקבוע החלטה כזו במעמד הועד.
למרות זאת הם תרמו שעות רבות לטובת האירגון והקהילה הרבה מעבר לתפקידם
הרשמי ועל כן בחרנו להודות להם.
LionPaws כתב:אני יכול לסכם את נושא הבחירות בשתי מילים:
בושה וחרפה
הצביעו בבחירות 26 אנשים, מתוכם היו שניים שאינם חברים בארגון וכמה מהם היו מתמודדים בעצמם.
תקנון אמא"י קובע שאסיפה כללית יכולה להתקיים רק אם נוכחים בה 25% מכלל האנשים בעלי זכות הצבעה בבחירות.
בהצבעה עצמה נכחו רק 27% מבעלי זכות ההצבעה, שזה אמנם אומר שהאסיפה היא ברת תוקף
אבל איך אפשר לקיים בחירות עם אחוז נמוך כל כך??אגב, כל חבר אמא"י שביקש להצביע וללכת למחזמר היה יכול לחתום על ייפוי כוח\ להצביע בדוכן אמא"י קודם.
אז למה לא הודיעו על זה בשום מקום?
ובתור מי שאחראי לפרסם דברים כאלה בפורום, איך זה שאני בעצמי לא הייתי מודע לאופציה הזאת?ובל נשכח שההצבעה הייתה פתוחה יותר מ20 דקות אחרי סיום המחזמר בערב.
עוד בולשיט!!
ברגע שנגמרה ההרצה של המחזמר בערב, ירדתי למרתף שבו נערכה ההצבעה רק כדי לגלות שהדלת סגורה!!
אז עשיתי סיבוב ונכנסתי מהדלת השנייה וגיליתי שהאולם עצמו ריק!
אם אזור ההצבעה הועבר למקום אחר, למה לא הודיעו על כך?
עד כמה קשה לתלות שלט על הדלת שאומר היכן מתרחשת ההצבעה?יפויי הכוח היא פעולה שמוגדרת ע"י תקנון האגודה אם איני טועה [ויכול להיות שאני לא מדייק כאן, אל תתפסו אותי במילה]
אבל אתה מדבר על תקנון האגודה למד"ב ולא תקנון אמא"ימתוך כ-100 בעלי זכות הבחירה, החליטו לנצל זכות זו כרבע מהאנשים.
רק חבל שההצבעה נערכה במקום לא נוח, בזמן שאנשים מעדיפים ללכת הבייתה ובזמן שיש הרצה של המחזמר.
זה מרגיש כאילו אמא"י לא רצו שאנשים יבואו להצביע!!חברי אמא"י בעלי זכות ההצבעה עצמם יודעו הרבה מראש על ההצבעה ואף תוזכרו על כך במייל יום לפני
גם במייל הזה לא נאמר שום דבר על ייפויי כח!!ראשית, לפי התקנון, ועד האגודה וועדת ביקורת של האגודה מעמד חברי הכבוד הוא חוקי, ובכוחו של
אתה יכול להראות לי בדיוק איפה זה כתוב?שני החברים אינם מהקהילה, שניהם לא רואים אנימה או קוראים מנגה באופן פעיל, ואינם
אז למה לתת להם זכות הצבעה? למה לא לתת גם על הדרך את זכות ההצבעה למאבטח בכניסה?
ולהזכיר לך את החוק שאתם עצמכם כתבתם:
"רשאים להצביע בבחירות רק חברי אמא"י אשר מלאו להם 17 שנים עד לתאריך הבחירות."לפני שהעלתי את ההחלטה לועד התייצעתי עם מספר גורמים בועד האגודה לגבי הכשירות שלה, כולם השיבו לי שאין בעיה לקבוע החלטה כזו במעמד הועד.
אבל אתם לא יכולים לקבוע כזה דבר ולא לפרסם את זה ברבים!!למרות זאת הם תרמו שעות רבות לטובת האירגון והקהילה הרבה מעבר לתפקידם
ומה עם כל האנשים האחרים שתרמו הרבה לקהילה? מתנדבים, אנשי מחזמר, חנויות?!
אתם פשוט נתתם זכות הצבעה לאנשים שאתם מכירים ומיודדים איתם, שזה פחות או יותר מקנה אוטומטית קול נוסף לוועד הישן.
לוועד אמא"י הישן: עשיתם טעות אז אל תתפלאו כשהיא מתפוצצת לכם בפנים.
ואם יש לוועד החדש טיפה של יושר, אני ממליץ בחום לבצע בחירות מחדש באייקון.
כי לפי נקודת המבט שלי (ושל עוד אנשים) ארגון אמא"י נתפס כארגון חסר אמינות ויושר.

Random Otaku כתב:LionPaws כתב:אני יכול לסכם את נושא הבחירות בשתי מילים:
בושה וחרפה
הצביעו בבחירות 26 אנשים, מתוכם היו שניים שאינם חברים בארגון וכמה מהם היו מתמודדים בעצמם.
תקנון אמא"י קובע שאסיפה כללית יכולה להתקיים רק אם נוכחים בה 25% מכלל האנשים בעלי זכות הצבעה בבחירות.
בהצבעה עצמה נכחו רק 27% מבעלי זכות ההצבעה, שזה אמנם אומר שהאסיפה היא ברת תוקף
אבל איך אפשר לקיים בחירות עם אחוז נמוך כל כך??אגב, כל חבר אמא"י שביקש להצביע וללכת למחזמר היה יכול לחתום על ייפוי כוח\ להצביע בדוכן אמא"י קודם.
אז למה לא הודיעו על זה בשום מקום?
ובתור מי שאחראי לפרסם דברים כאלה בפורום, איך זה שאני בעצמי לא הייתי מודע לאופציה הזאת?ובל נשכח שההצבעה הייתה פתוחה יותר מ20 דקות אחרי סיום המחזמר בערב.
עוד בולשיט!!
ברגע שנגמרה ההרצה של המחזמר בערב, ירדתי למרתף שבו נערכה ההצבעה רק כדי לגלות שהדלת סגורה!!
אז עשיתי סיבוב ונכנסתי מהדלת השנייה וגיליתי שהאולם עצמו ריק!
אם אזור ההצבעה הועבר למקום אחר, למה לא הודיעו על כך?
עד כמה קשה לתלות שלט על הדלת שאומר היכן מתרחשת ההצבעה?יפויי הכוח היא פעולה שמוגדרת ע"י תקנון האגודה אם איני טועה [ויכול להיות שאני לא מדייק כאן, אל תתפסו אותי במילה]
אבל אתה מדבר על תקנון האגודה למד"ב ולא תקנון אמא"ימתוך כ-100 בעלי זכות הבחירה, החליטו לנצל זכות זו כרבע מהאנשים.
רק חבל שההצבעה נערכה במקום לא נוח, בזמן שאנשים מעדיפים ללכת הבייתה ובזמן שיש הרצה של המחזמר.
זה מרגיש כאילו אמא"י לא רצו שאנשים יבואו להצביע!!חברי אמא"י בעלי זכות ההצבעה עצמם יודעו הרבה מראש על ההצבעה ואף תוזכרו על כך במייל יום לפני
גם במייל הזה לא נאמר שום דבר על ייפויי כח!!ראשית, לפי התקנון, ועד האגודה וועדת ביקורת של האגודה מעמד חברי הכבוד הוא חוקי, ובכוחו של
אתה יכול להראות לי בדיוק איפה זה כתוב?שני החברים אינם מהקהילה, שניהם לא רואים אנימה או קוראים מנגה באופן פעיל, ואינם
אז למה לתת להם זכות הצבעה? למה לא לתת גם על הדרך את זכות ההצבעה למאבטח בכניסה?
ולהזכיר לך את החוק שאתם עצמכם כתבתם:
"רשאים להצביע בבחירות רק חברי אמא"י אשר מלאו להם 17 שנים עד לתאריך הבחירות."לפני שהעלתי את ההחלטה לועד התייצעתי עם מספר גורמים בועד האגודה לגבי הכשירות שלה, כולם השיבו לי שאין בעיה לקבוע החלטה כזו במעמד הועד.
אבל אתם לא יכולים לקבוע כזה דבר ולא לפרסם את זה ברבים!!למרות זאת הם תרמו שעות רבות לטובת האירגון והקהילה הרבה מעבר לתפקידם
ומה עם כל האנשים האחרים שתרמו הרבה לקהילה? מתנדבים, אנשי מחזמר, חנויות?!
אתם פשוט נתתם זכות הצבעה לאנשים שאתם מכירים ומיודדים איתם, שזה פחות או יותר מקנה אוטומטית קול נוסף לוועד הישן.
לוועד אמא"י הישן: עשיתם טעות אז אל תתפלאו כשהיא מתפוצצת לכם בפנים.
ואם יש לוועד החדש טיפה של יושר, אני ממליץ בחום לבצע בחירות מחדש באייקון.
כי לפי נקודת המבט שלי (ושל עוד אנשים) ארגון אמא"י נתפס כארגון חסר אמינות ויושר.
בסופו של דבר, כל סוגיית הבחירות מעלה ריח רע, אפילו אם מדובר במשהו שהוא רק למראית עין. בהתחשב בחשיבות הבחירות, אם מבחינה תכנית ואם מבחינת ארגון שמנסה לזכות בתנופה חדשה, מדובר בבעיה של ממש אשר רק תעמיק את משבר האמון החריף שנבנה לאורך זמן בין הקהילה לבין הארגון.
כולי תקווה שחברי הועד ישקלו ברצינות קיום בחירות חוזרות בעתיד הקרוב (או בכל מועד שיתאים לכך).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד