מה אתם רוצים לראות יותר/פחות בכנסים?

בואו לפה להביע את דעתכם בקשר למגוון נושאים אותם יעלו חברי הוועד

מנהל: LionPaws

Re: מה אתם רוצים לראות יותר/פחות בכנסים?

הודעהעל ידי Random Otaku ב ג' ספטמבר 16, 2008 8:49 pm

זה משחק של מי יותר מקופח? בסופו של דבר יש כאן שיקולים עניינים של זמינות מקום מתאים, מחיר, תשתית מקומית - בין אם זאת תחבורה או נגישות לחנויות אחרות - ועוד גורמים אחרים. לא משנה כמה תושבי עכו יצעקו "קיפוח!", בסופו של דבר הגיוני יותר לקיים כנס גדול מימדים בתל-אביב, בדיוק כפי שהגיוני לקיים את AX במרכז הכנסים של לוס-אנגלס ולא בפרבר של יוסטון, טקסס - למרות שאני בטוח שביוסטון יש הרבה אוטקו (יש להם כנס משלהם, אבל לא זאת הנקודה.)

כן, זה קשה אבל אני מאד רוצה שחלק מהמגיבים יפנימו עובדה פשוטה אבל קשה לעיכול - אי אפשר לעשות כנס גדול אצלכם, כי זה חור שאין לו תשתית לקיום כנס גדול, אין מה לעשות עם זה. תמשיכו בחייכם ותעשו משהו מועיל במקום לבכות על זה או לזרוק האשמות סרק על מי שמארגן את הכנסים הללו - במקום זה אולי תפעלו לקיום פעילויות קטנות יותר, ערבי הקרנה וכו'. אם יש לכם זמן לבזבז ביטים עם תלונות, יש לכם זמן לעשות משהו עם זה.
"בועת מחשבה" - בלוג העוסק באנימה, מנגה ובתרבות האוטקו, ביפן ובעולם. בלוג מחשבות רציני כמעט לגמרי, אני מניח.
סמל אישי של המשתמש
Random Otaku
חבר ועד

הודעהעל ידי hikari-chan ב ה' ספטמבר 25, 2008 8:15 pm

טוב, זה נהיה כבר ממש ריב... מי שבאמת חשוב לו לבוא לכנס - שיבוא ומי שלא-לא יאיי פתרתי את הריב P= (סתם... )
"אל תדבר, זה גורם לך להישמע טיפש" יושקה מ yuyu hakusho (XD )
לזהור, גם אם זה רק לשניה, זה יותר טוב מלחיות חיים אפורים לנצח. ג'ינג מ odrobo jing
סמל אישי של המשתמש
hikari-chan

הודעהעל ידי Random Otaku ב ו' ספטמבר 26, 2008 12:22 am

איך זה שכל פעם שדיון מגיע לכדי בשלות, הפיתרון האוטומטי הוא להגיד שזה ריב ושאין טעם להמשיך?

בשביל מה לקחת חלק והגבת אם את לא רוצה לייצר דיון?
"בועת מחשבה" - בלוג העוסק באנימה, מנגה ובתרבות האוטקו, ביפן ובעולם. בלוג מחשבות רציני כמעט לגמרי, אני מניח.
סמל אישי של המשתמש
Random Otaku
חבר ועד

הודעהעל ידי POKEMON NO TOM ב ו' ספטמבר 26, 2008 3:48 pm

מסכים איתך. אבל כבר מיליון פעמים נאמר שאין מה לעשות ואנשים ממשיכים להתלונן במקום להפנים ו/או להשלים. אבל כן, זה באמת מעצבן כשמחליטים שזה ריב.
סמל אישי של המשתמש
POKEMON NO TOM

הודעהעל ידי Goggle Girl ב א' אוקטובר 05, 2008 5:06 pm

קונצרט עם רפרטואר של גירסאות אורקסטרליות של שירים ומנגינות רקע מסדרות אנימה, ג'יידרמה ולייב אקשנים למיניהם, ומשחקי וידאו.

ועכשיו עם פחות מילים גדולות וקצת יותר תכלס.

הרפרטואר נתון לבחירה כמובן, אבל נידמה לי שאפשר לארגן כאן משהו (אולי עדיף אפילו בשעות הערב לכוון לקהל מעט יותר מבוגר...). הנעימות שינוגנו כמובן יבחרו על ידי אנשי המקצוע של התזמורת, אבל הקהילה תוכל להיות זו שתעלה הצעות.
כמובן שנעימות נבחרות יעזרו גם לשכנע אנשים בכלל להסכים לשתף פעולה לאחר שיראו שמדובר ביצירות מוזיקליות שלנגן אותן לא בא ברגל.
היופי שבדבר הוא שאפילו לא צריך שיהיה מדובר בתזמורת מקצועית, מה שכמובן יעלה הרבה מאוד כסף. לא רבים חשופים לכך אבל בישראל יש כמות נדיבה למדי של תזמורות נוער עירוניות שמעצם הגדרה מסובסדות על ידי העיריות השונות. ולמרות שהן נוער ולמרות שאם צריך לשלם להן בכלל זה הרבה פחות - זה לא אומר שהן פחות מקצועיות ומקצועניות מהתזמורות של המבוגרים. ההיפך יהיה הנכון בחלק נכבד מהמקרים.

מניסיון שהיה לי לדוגמא עם תזמורת הנוער של ראשון, הרעיון לא הזוי כל כך. המנצח בזמני רצה שננגן מחרוזת נעימות ממלחמת הכוכבים. אני בטוחה שאם נציע לו לדוגמא את הגירסא התזמורתית של שיר הפתיחה של איזהשהו משחק קינגדום הארטס, נזרוק כמה מילים וביניהן "דיסני" ונשמיע לו את היצירה, כמובן, אפילו אם יסרב, יעברו מספר שניות יקרות בהן ישקול את ההצעה.
ולמה דווקא להרחיק עד לשם? אני בטוחה שכל מנצח חובב סיגנון ביבופ ישמח להעיף מבט בתווים של הפסקול של - כמובן - קאובוי ביבופ.
האפשרויות מהבחינה הזו אינן מוגבלות.

אני מודעת שישנו מעצור אחד עצום שהוא המעצור הכלכלי. לקנות תווים לתזמורת שלמה (שכנראה תהיה תזמורת נשיפה) עולה כסף. הרבה כסף.
אך כאן קטונתי מעט מלשלוח ידי בשיקולים אלו ואשאיר לצוות אמא"י את השיקולים האם כדאי לעשות זאת בכלל (שזו הרי השאלה החשובה כאן), ואם כן - איך.

אעלה אם כך שתי נקודות חשובות, אחת הערה, ואחת הארה -
  • חשוב לתת לתזמורת מספיק זמן מראש על מנת להתכונן. אם ידוע שאי שם בחופש הגדול בטוח בטוח בטוח יהיה כנס שנוכל לשלב בו קונצרט, אפשר אז בסביבות החצי שנה מראש לתת להם את התווים שיוכלו להתחיל להתאמן, אך חייבים לתת להם את הזמן הזה. ללמוד יצירה ברמה מספקת להרים קונצרט הוא לא דבר שאפשר לעשות בחודש אפילו.
  • משהו שכן אולי יטה קצת את הכף לטובתינו הוא הערך המוסף שיהיה בהכנסת יצירות שכאלו לרפרטואר של תזמורת. המנגינות ככלות הכל (לפחות אלה שעולות לי לראש עכשיו) על רמה, לחלקן אפשר להוסיף גימיק של זמר או זמרת, והן ייחודיות בנוף המוזיקלי הישראלי. משהו שאני יכולה להוסיף עוד מניסיון הוא את הדוגמא של פס הקול של קאובוי ביבופ ממקודם. אנשים שסולדים מאנימה במקום העבודה שלי דורשים שוב ושוב השמעה של נעימת הפתיחה של ביבופ. אז אם היצירה טובה וקולעת לסיגנון של התזמורת, אנימה לא אנימה, משחק מחשב או לא משחק מחשב, יש מצב - במידה ונופלים על מנצח חצי מופרע כמו זה שיצא לי לנגן איתו, כמובן ;) ומי יודע, אולי נזכה אז לשמוע מנגינות כאלה במקומות שלא רק שהם לא האנימה\משחק\סדרה עצמה, אלא גם לא בחדשות בתור מוזיקת רקע מסתורית...
Goggle Girl

הודעהעל ידי POKEMON NO TOM ב א' אוקטובר 05, 2008 5:14 pm

אהבתי את הרעיון, ועוד יותר אהבתי את השפה החצי גבוהה שבה השתמשת כדי להציג אותו :lol:
סמל אישי של המשתמש
POKEMON NO TOM

הודעהעל ידי BARA-CHAN ב א' אוקטובר 05, 2008 5:30 pm

אהבתי את הרעיון מאוד D:
הייה באמת נחמד לשמוע מוזיקה מסידרה או משחק מחשב שאתה אוהב.. (מניסיון ראיתי DVD של תזמורת שניגנה את כול הפסקולים והשירים משלושת הסרטים של שודדי הקראביים ואני מאוד נהנתי וחבל שאני לא גרה שם ככה שהוכל ללכת באמת לקונצרט שכזה..) אני חושבת שזה גם משהו שלא היה בכנסים בחו"ל וזה מאוד מקורי ויכול להיות חידוש מרענן D:
תמונה
תודה רבה רבה רבה!!! לחברה הטובה שלי ולמעצבת/סופרת/ציירת וכמובן גם אמא שניה שלי:
מאמא-ריצ'אל!!!!!
שהכינה את החתימה המדהימה הזאת D:

ועכשיו משפט לדורות הבאים:
אדם שלא חולם ואין לו רגשות, ממשיך להתקיים אך לא ממשיך לחיות...
BARA-CHAN

הודעהעל ידי Uzumaki Ran!!! ב ב' אוקטובר 06, 2008 3:16 pm

אני מסכים עם תום ובארה צ'אן זה באמת רעיון טוב ששווה להשקיע בו השאלה היא האם אמא"י במצבם הכלכלי הנוכחי יהיו מסוגלים לארגן דבר בסדר גודל שכזה?
משפט סיני עתיק אומר כשכאין לך מה להגיד, תמיד תאמר משפט סיני עתיק ^_^.

הרצון להשתלטות עולמית נובע מפאשיסטיות יתרה וסממנים ברורים של פיגור שכלי. (וזה נכוןXD!)

מיאו - כי שימושי לדעת שפות =^^=
סמל אישי של המשתמש
Uzumaki Ran!!!

מיקום: היכן שתיהיה הרבה אופטימיות ושמחה - סביר להניח שתמצאו אותי שם ^^

הודעהעל ידי noam chan ^^ ב ב' אוקטובר 13, 2008 2:49 pm

הממ וואו זה אחלה רעיון~אני בדיוק שומעת את השירים של רוזן מיידן שאנשים מגניםXD~
זה יכול היות ממש צויין אבל אני עם רן אמא"י יכולים להעלות משהו כזה ?
"לך תפוס כוכב נופל
לך עבר שורשי דודא
גלה לי לאן הזמן אוזל,
ומי הפריס לשד פרסה
למדני לשמוע את שירת בנות הים
או איך להשכין קנאתו של אדם,
הב
המשב
עימו הדעת תיושב

עם לנפלאות נולדת למראות שלא נודעו
רבבת ימים צעדת
ושער ראשך סיבה הוא
או אז תספר לי על מה שעשית
על כל הפלאים אשר שמה ראית
ותישבע אין בת חווה
טובת מראה וגם טובה"

השיר של ג'ון דאן מתוך "הטירה הנעה" של דיאנה ווין ג'ונס
הבית הראשון הוא נוסח של קללת המכשפהD:
noam chan ^^

הודעהעל ידי Firith ב ש' אוקטובר 18, 2008 11:15 pm

אפשרות נוספת, היא שאנשים יארגנו זאת, ויבקשו עזרה מאמא"י. דרך יותר מעשית לדעתי, ודברים יזוזו הרבה יותר מהר כך. אפשרות נוספת היא גם להשיג אנשים מהקהילה עצמה, אבל זאת עוד עבודה. אני מכיר לפחות אדם אחד בקהילה שמנגן ברצינות. אבל גיוס האנשים, ארגון החזרות והתווים, הכל עניין לא פשוט, ולא בטוח שלמישהו מאמא"י יש ת הכוח או הרצון להתחיל לעשות בפרוייקט כזה. אמא"י כבר הכריזו שהם יעזרו לפרוייקטים פרטיים של אנשים. ההבדל הוא, שבדרך הזאת לדעתי יש יותר ערך לקהילה.
אנשים שחיים במדבר תמיד מתעניינים באלוהים. ואם מספיק חם, גם נדמה להם שהם רואים אותו. ואם אין להם כובע, הם גם מתחילים לשוחח איתו.
סמל אישי של המשתמש
Firith

הודעהעל ידי Chocomedian ב ב' אוגוסט 17, 2009 4:28 pm

אני רוצה לראות קריוקי של שירים לא רק של אנימה, גם שירים ביפנית בכללי,וגם אולי דוכני תחפושות, שתוכל לקנות לשנה הבאה... ומ נגות ו די-וי-די של אנימות...

אני ממש אוהבת את הכנס, אני באה כל שנה במשך 3 שנים עכשיו!

מקווה לשמוע עוד :D

-chocomedian <3
אנימות ומנגות שקראתי וראיתי:
fruits basket,lucky star,bleach,chibi vampire,melancholy of haruhi suzumia,full metal alchemist,Sakura cardcaptor,tsubasa chronicals,onegai teacher,onegai twins,Gokyujo!! meta moche iincho,sketchbook full colours,school rumble,school days,sister princess,fooly cooly,chobits,chocolate underground,shugo chara,shuffle,peach girl,tokyo mew mew,keichoco wa maid sama,kitchen princess

לא בהכרח בסדר הזה. אני לא מתכוונת להוסיף עוד אם אני אראה עוד.
סמל אישי של המשתמש
Chocomedian

הודעהעל ידי kingblade ב ד' אוגוסט 19, 2009 5:53 pm

נושא שלם על זה באנימנגה (מלפני כמה זמן XP)

http://www.animanga.org.il/index.php?sh ... 3%EF%BF%BD
תהנו (או תתענו, מא שבא לכם XP)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
kingblade

הקודם

חזור אל דעת קהל

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד